Ota Yhteyttä

Uskomme parhaan arvon syntyvän läheisessä yhteistyössä asiakkaan kanssa, siksi toimistomme on siellä missä asiakkaammekin ovat.
Vaaja Consulting Oy on yritysohjelmistoihin ja pilviratkaisuihin keskittynyt yritys. Kaikki asiantuntijamme ovat kokeneita liiketoiminta- ja teknologiaosaajia. Asiantuntijoillamme on laaja kokemus kotimaisesta ja pohjoismaisesta markkinasta erityisesti vähittäiskaupan, tuotannon sekä matkailu- ja ravitsemusalan toimialoilta. Kaikki asiantuntijamme ovat olleet menestyksekkäästi mukana Suomen suurimpien yritysten ohjelmistohankkeissa. Lupaamme helpottaa liiketoimintaasi - kumppaneina, läpinäkyvästi ja tuloksellisesti

Kumppanuus Vaajassa merkitsee sitä, että teemme meille luotetut toimeksiannot yhdessä asiakkaan kanssa vahvistaen ja laajentaen myös asiakasorganisaation omaa osaamista. Samalla pyrimme luomaan luottamussuhteen, jolloin asiakkaan on helppo ottaa meihin yhteys jatkossa matalallakin kynnyksellä, kun on tarve lisäresurssointiin pienemmissä tai isommissa hankkeissa.

Läpinäkyvyys Vaajan toiminnassa syntyy matalasta organisaatiorakenteesta ja tiedottamisesta. Kaikista asiakastoimeksiantoon liittyvistä töistä annetaan laskutuksen yhteydessä erittely, eikä mahdollisia virheitä piiloteta korulauseilla laskutukseen. Toiminnan kulmakivenä on avoimuus ja annetut työmääräarviot perustuvat kokemuksemme tuomaan osaamiseen.

Tuloksellisuus Vaajassa syntyy siitä, että jokainen asiakkaan toimeksianto, niin iso kuin pienikin, tehdään kuin se tehtäisiin itselle – laadukkaasti ja ammattiylpeydellä. Pienen organisaation etuna on aito ketteryys ja kyky keskittyä juuri siihen tehtävään, mitä ollaan tekemässä.