Ota Yhteyttä

Uskomme parhaan arvon syntyvän läheisessä yhteistyössä asiakkaan kanssa, siksi toimistomme on siellä missä asiakkaammekin ovat.
Co-founder, Architect

Janne Kokko

janne.kokko(a)vaajaconsulting.com

Janne on rauhallinen herrasmies, joka hoitaa kärsivällisesti kaikki mahdolliset ongelmat. Hän on luotettava tiimipelaaja, joka antaa tukea ja turvaa projekteissa eikä kalpene tiukoissakaan paikoissa. Janne on tekninen yleisnero, joka muodostaa yleiskuvan tilanteesta hetkessä ja toisaalta löytää myös ratkaisut nopeasti mihin tahansa ongelmaan. Janne tekee mitä lupaa, on pohdiskelija, mutta ei jahkaaja. Hänen teknisen arkkitehtuuriosaamisensa johdolla päätetään mitä tehdään ja toteutetaan mitä päätetään.
Co-founder,
Senior Consultant

Sarah Lindström

sarah.lindstrom(a)vaajaconsulting.com

Sarah on tehokas ja osaava asiantuntijakonsultti, joka rauhallisella ja analyyttisella otteella saa selvitettyä minkä tahansa asian. Hän on Dynamics-tuoteperheen datataikuri, joka hoitaa asiat pieteetillä ja tunnollisesti. Sarah ei pidä melua itsestään, mutta selättää aina haasteet periksiantamattomuudellaan ja sitkeydellään. Maanläheisyytensä vuoksi hän on erittäin pidetty asiakkaiden sekä kollegoiden parissa. Sarah on kokenut konsultti, joka ei jätä asiakasta yksin ja hän on hyvä kaikessa, mihin hän ryhtyy.
Co-founder,
CEO, Sales

Joonas Paavola

joonas.paavola(a)vaajaconsulting.com

Joonas on dynaaminen ja tehokas monialaosaaja, joka haluaa parantaa maailman prosessi kerrallaan. Hän on järjestelmien Pelle Peloton, jolta löytyy aina ratkaisu (tai vähintäänkin mielipide) kaikkeen. Joonas osaa yhdistää liiketoiminnan ja teknologian saumattomasti asiakkaan parhaan edun mukaisesti, eikä hänelle mikään ole mahdotonta. Joonas on IT-maailman parantaja, joka inspiroi kaikkia ympärillään tavoittelemaan parastaan.
Co-founder,
Senior Consultant

Reetta Repo

reetta.repo(a)vaajaconsulting.com

Reetta on retail-toimialan johtava asiantuntija, joka vie asioita eteenpäin erittäin tehokkaasti ja järjestelmällisesti. Hän on myös innostava ja aikaansaava priimusmoottori, joka laittaa asiakkaan aina ykköseksi. Reetta ei jahkaile, vaan toimii ja hän on operatiivisen toiminnan selkäranka. Hän loihtii ympärilleen yhteistyötä sekä luottamusta korostavan ilmapiirin. Hänelle on tuttua retailin ja hospitalityn lisäksi myös tilit ja taseet.
Co-founder, Project Manager

Timo Ström

timo.strom(a)vaajaconsulting.com

Timo on kokenut, pidetty ja taitava projektipäällikkö, jonka johdolla viedään projektit maaliin ajallaan ja hyvällä meiningillä. Timo on projektijohtamisen poppamies, jolta hoituvat haastavatkin projektit ihmisläheisellä ja rautaisen ammattimaisella otteella. Timossa yhdistyy esimerkillinen kyky hallita asioita ja kohdata aidosti ihmisiä. Hän on helposti lähestyttävä ja hänellä on kymmenien vuosien kokemus projektien johtamisesta.
Co-founder,
Technical Lead

Janne Rönnqvist

janne.ronnqvist(a)vaajaconsulting.com

Janne on tekniikan ihmelapsi, joka ratkaisee asian kuin asian saaden sekä asiakkaan että kollegat hyvälle tuulelle. Hän on iloinen kooditaikuri ja teknologian Gandalf, jolta käy niin devopsit kuin modernit pilvialustatkin ja joka ei arvaile, vaan löytää totuuden koodista. Janne on pelinrakentaja ja toimii aidosti ”hands-on” joka tilanteessa, eikä luovuta ennen kuin asiat on saatu kuntoon. Joka projektissa tarvitaan vähintäänkin yksi Janne!